پژوهشگران بیمارستانی در مادرید مدعی هستند که اپل واچ میتواند بدون تشخیص دهد که آیا کاربر حمله قلبی داشته است که خود متوجه آن نشده باشد.
پژوهشگران بیمارستان "کلینیکو سان کارلوس"(Clinico San Carlos) در مادرید اخیرا گفتهاند پس از اینکه کاربران ساعت اپل را بر روی قفسه سینه یا مچ پای خود قرار دهند این ساعت میتواند علامت مسدود شدن رگهای خونی را تشخیص دهد.
اخیرا پژوهشگران اعلام کردهاند این ساعت ۳۵۰ پوندی اپل با تشخیص امواج الکتریکی اندام بدن، ضربان نامنظم قلب کاربر را تشخیص میدهد. بنابر گزارشها کاربرانی که دارای اپل واچ سری ۵ یا سری ۴ هستند قادر به انجام این کار هستند.
این ساعت مانند دستگاه الکتروکاردیوگرام (ECG) که چندین دهه است که در بیمارستانها مورد استفاده قرار میگیرد، عمل میکند. هر بار که قلب شما میزند، پالسهای الکتریکی ریز و درشتی به دور بدن شما ارسال میکند. اپل واچ بر روی این سیگنالها نظارت و آنها را ثبت میکند و دادهها را برای پزشک کاربران ارسال میکند و اجازه میدهد تا آنها ببیند که قلب کاربران در چه وضعیتی است.
آزمایش الکتروکاردیوگرام شامل اتصال تعدادی حسگر چسبناک و کوچک به نام الکترود به بازوها، پاها و قفسه سینه است تا پزشکان دریابند چقدر خون در بدن پمپاژ میشود. اپل واچ جریانهای الکتریکی را با استفاده از برنامه الکتروکاردیوگرام شناسایی میکند و ضربان قلب نامنظم را تشخیص می دهد. اما از آنجا که چندین الکترود برای چسبیدن به بخشهای مختلف بدن به طور همزمان وجود ندارد، هنوز مشخص نیست که آیا اپل واچ میتواند به طور دقیق حمله قلبی را تشخیص دهد یا خیر. محققان بیمارستان "کلینیکو سان کارلوس"(Clinico San Carlos) در مادرید ادعا میکنند که اپل واچ قادر به تشخیص دقیق حمله قلبی است.
اپل واچ سری ۵
اپل ماه سپتامبر طی مراسمی علاوه بر رونمایی از سری جدید گوشیهای آیفون از سری جدید اپل واچهای خود نیز رونمایی کرد. قیمت اپل واچ سری ۵ نسخه جی.پی.اس ۳۹۹ دلار و نسخه شبکه سلولی(Cellular) آن ۴۹۹ دلار است.
قابلیتهای اپل واچ سری ۵ از دیگر سریهای آن بیشتر است و بیشتر به سلامت کاربران توجه کرده است و علاوه بر این موضوع ویژگیهایی برای ناوبری از جمله قطب نما داخلی نیز در آن تعبیه شده است.یکی از نکاتی که این ساعت را متمایز میسازد این است که نمایشگر این ساعت همیشه روشن است و این موضوع کاربران را قادر میسازد که بتوانند همیشه و در هر زمانی از آن استفاده کنند.
در سری ۵ اپل واچ از نمایشگر پلی سیلیکون و اکسید با درجه حرارت پایین(LTPO)، درایور صفحه نمایش فوقالعاده کم قدرت، مدار یکپارچه مدیریت انرژی و حسگر جدید نور محیط برای افزایش عمر باتری آن استفاده شده است. به گفته کمپانی اپل با هر بار شارژ میتوان تا ۱۸ ساعت از این ساعت استفاده نمود. از ویژگیهای نسل جدید اپلواچ میتوان به قطبنمای داخلی و اپلیکیشن نقشهی بهروزشده و قابلیتهای نظارتی بر سلامت و ایمنی بدن اشاره کرد. قابلیت تماس بینالمللی با سرویس اورژانس نیز در این ساعت هوشمند برای کاربران فراهم شده است.
منبع:
https://www.beytoote.com/computer/technews/tnews11041359.html
شرکت ال جی قرار است موبایلی به بازار آمریکا عرضه کند که یک نمایشگر دوم نیز به آن متصل می شود.
موبایل G۸X ThinQ با قیمت ۶۹۹ دلار عرضه می شود. همانطور که گفته شد این دستگاه یک نمایشگر OLED ۶.۱ اینچی دارد که می توان از آن به عنوان کیبورد نیز استفاده کرد. البته این نمایشگر چند قابلیت مختلف را دارد و می توان از آن به عنوان دستگاه کنترل بازی رایانه ای نیز استفاده کرد.
نمایشگر ثانویه این موبایل برخلاف فناوری های جدید موبایل های تاشو سامسونگ یا هواوی به طور مشخص از نمایشگر اصلی موبایل مجزا است. البته هنگامیکه نمایشگر ثانویه به موبایل متصل است از شارژ باتری آن کاسته می شود.
به نوشته کارشناسان استفاده از یک نمایشگر ثانویه ۳۰ درصد از عمر شارژ دستگاه می کاهد.
ال جی ادعا می کند موبایل G۸X ThinQ از یکم نوامبر (۱۰ آبان) برای کاربران اپراتور مخابراتی AT&T و از ۸ نوامبر برای کاربران اپراتور Sprint در آمریکا عرضه می شود.
طبق گزارشی جدید کمتر از ده درصد آمریکایی ها هزار دلار یا بیشتر را صرف خرید گوشی های جدید می کنند. با در نظر داشتن این حقیقت که بسیاری از پرچمداران امروزی بیشتر از محدوده هزار دلار قیمت دارند این خبر که شهروندان آمریکا (با درآمد سرانه بالا) حاضر نیستند بابت خرید آنها پول بدهند و در عوض به خرید گوشی های ارزان قیمت روی آورده اند می تواند زنگ خطر را برای شرکت های سازنده موبایل به صدا در بیاورد.
این گزارش که توسط شرکت تحقیقاتی NPD انجام شده نشان می دهد که با وجود تمرکز رسانه ای بیشتر روی پرچمدارانی نظیر گلکسی نوت ۱۰، گلکسی اس ۱۰ و آیفون ۱۱ پرو، آمریکایی ها کمتر علاقه ای به صرف دلارهای خود و خرید این گوشی های گران قیمت دارند.
از طرف دیگر با در نظر داشتن بررسی های صورت گرفته احتمال آنکه مشتریان در نیویورک سیتی و لس آنجلس اقدام به خرید گوشی های هوشمند هزار دلاری کنند بیشتر از بقیه مناطق است.
برخی مشتریان بالقوه نیز احتمالا ترجیح می دهند صبر کنند تا 5G مقرون به صرفه تر شود و محدوده پوشش فراگیرتری پیدا کند و سپس اقدام به خرید این گوشی ها کنند. گزارش NPD همچنین به تفاوت عمده در عادات خرید مردم از منطقه ای به منطقه دیگر خبر داده است. برای مثال همانطور که در بالا اشاره شد طبق این گزارش افرادی که در شهرهایی نظیر لس آنجلس و نیویورک سیتی زندگی می کنند بیشتر احتمال دارد که اقدام به خرید یک گوشی هزار دلاری کنند.
در انتهای سال ۲۰۱۹ آگاهی نسبت به شبکه نسل پنجم نیز به رقم ۳ از ۴ نفر (یعنی ۷۳ درصد) رسیده است؛ این رقم افزایشی چشمگیر را نسبت به رقم ۴۴ درصدی در انتهای نیمه نخست سال ۲۰۱۸ نشان می دهد. همچنین علاوه بر افزایش آگاهی عمومی نسبت به نسل جدید شبکه موبایل، گزارش شده که هم اکنون تنها ۳۳ درصد از کاربران آمریکایی علاقمند به خرید گوشی های پشتیبانی کننده از این شبکه هستند
منبع:
https://digiato.com/article/2019/12/13/خرید-گوشی-های-هزار-دلاری-در-آمریکا/
رایان اکتون بنیانگذار پیامرسان واتساپ همچنان نظر خود را در مود فیسبوک حفظ کرده و معتقد است این شبکه اجتماعی باید به طور کلی حذف شود. برایان اکتون اخیرا در یک نشست خبری بار دیگر بر مواضع پیشین خود تاکید کرد و گفت: "فیسبوک با پخش تبلیغات بیش از اندازه در شبکه اجتماعی خود کاربران را با مشکل مواجه کرده و به نوعی این نرمافزار تبدیل به فضایی صرفا برای تبلیغات شده است. "
بیشتر بخوانید: فیسبوک اطلاعات کاربران خود را به توسعه دهندگان این شرکت میدهد
با اینکه فیسبوک به عنوان شرکت مادر واتساپ محسوب میشود، ولی عملکرد اشتباه و ضعیف این شبکه اجتماعی در حفاظت از حریم خصوصی کاربران بارها موجب اعتراض مدیران واتساپ شده و حتی آنها خواستار حذف این برنامه شدند. اکتون از اولین نفرات شاخصی بود که به جنبش فیسبوک را پاک کن (DeleteFacebook#) پیوست و خواستار خروج گسترده کاربران از این شبکه اجتماعی شد.
بنیانگذار واتساپ همچنان خواستار حذف فیسبوک
برایان اکتون تنها یکی از افراد شاخص و نزدیک به مدیران فیسبوک است که در رابطه با اقدامات تبعیضآمیز و غیرقانونی آنها افشاگری کرده است. فیسبوک در سال ۲۰۱۶ میلادی به همکاری گسترده با برخی از کاندیداهای ریاست جمهوری در آمریکا و به ویژه دونالد ترامپ متهم شده بود. کارشناسان مسائل سیاسی اعتقاد دارند ترامپ و تیم حامی خود با درک میزان نفوذ این فیسبوک در میان مردم آمریکا به شدت از آن استفاده ابزاری و تلاش کردند تا به تخریب چهره کاندیداهای دیگر، شانس خود را برای پیروز افزایش دهند.
برایان اکتون از سال ۲۰۱۷ میلادی از واتساپ فاصله گرفته و به دلیل اختلاف با مارک زاکربرگ از تیم فیسبوک خارج شد. بنیانگذار واتساپ در پاسخ به این سوال کرد چرا درست در زمانی که فیسبوک زیر فشار بود نظرات خود را علنی کردی گفت: "من هرگز نمیتوانم اتفاقات هولناکی را که در فیسبوک در حال رقم خوردن است نادیده بگیرم و باید مردم را از چگونگی عدم ایمنی در این شبکه اجتماعی آگاه سازم."
منبع:
https://www.beytoote.com/computer/technews/tnews11040604.html
ابزارهای عکاسی راه درازی را پیموده اند؛ از اولین دوربین تاریکخانه ای به فیلم های 35 میلیمتری رسیدیم و حالا اکثر مردم یک دوربین عکاسی دیجیتال حرفه ای در جیب خود دارند. پیشرفت همچنان ادامه دارد و شرکت ها در تلاشند تا با نیازهای روز عکاسی هماهنگ شوند، به طوری که هر سال شاهد قابلیت های جدید در این حوزه هستیم.
در این مطلب می خواهیم هفت دوربین انقلابی را معرفی کنیم که صنعت عکاسی را متحول کردند و نقش مهمی را در پیشرفت این هنر ایفا نمودند.
لایکا در سال 1925 دوربینی را معرفی کرد که همه چیز را تغییر داد. قبل از معرفی این محصول، هنوز از صفحات شیشه ای بزرگ برای ثبت تصویر استفاده می شد اما لایکا توانست نوار فیلمبرداری 35 میلیمتری را به نحوی داخل یک دوربین قابل حمل قرار دهد. لایکا I اولین دوربین 35 میلیمتری دنیا نبود، ولی توانست این فرمت را در اختیار همه قرار دهد.
لایکا I عکاسی با کیفیت و حرفه ای را برای عکاسان ممکن ساخت و مسیر جدیدی را در این حوزه باز کرد. پس از این بود که فرمت 35 میلیمتری به محبوب ترین فرمت عکاسی بدل شد و لایکا هم نام خودش را با عکاسی خیابانی گره زد.
آوریل 1959 بود که نیکون اولین دوربین SLR خودش را به نام نیکون F معرفی کرد. تمام قابلیت های این دوربین از جمله منظره یاب منشوری 5 وجهی، آینه جمع شدنی و لنزهای قابل تعویض در محصولات دیگر هم وجود داشت، اما نیکون تمام آنها را در قالب یک دستگاه جمع کرد و یکی از برترین محصولات عصر خود را به جهانیان معرفی نمود.
یکی از مهم ترین ویژگی های نیکون F دوام بالای آن و تحمل شرایط سخت بود. به همین دلیل این دوربین تا سال 1973 تولید میشد و توسط عکاسان خبری مورد استفاده قرار می گرفت. این دوربین حتی جان «دان مک کولین» روزنامه نگار بریتانیایی را در ویتنام نجات داد. مدل تغییریافته نیکون F در فضا به کار گرفته شد.
«استیون ساسون» مهندس برق شرکت نیکون در سال 1975 اولین دوربین دیجیتال قابل حمل دنیا را ابداع کرد. این دوربین حدود 3.5 کیلوگرم وزن داشت و تصاویری با رزولوشن 0.01 مگاپیکسل (100×100 پیکسل) ثبت می کرد. البته این دوربین هیچگاه به تولید انبوه نرسید، اما توانست شرکت های دیگر را وارد این مسیر کند.
کداک در آن زمان درآمد سرشاری از فروش فیلم دوربین آنالوگ کسب می کرد و به همین دلیل، سرمایه گذاری زیادی روی توسعه دوربین دیجیتال نکرد. با این حال تمام دوربین های دیجیتال امروزی، حاصل نوآوری کداک هستند.
دوربین کانن AE-1 در سال 1976 در ژاپن معرفی شد و به دو دلیل، محصولی انقلابی محسوب می شد. اول اینکه برای نخستین بار از ریزپردازنده بهره می برد و قابلیت هایی مثل نوردهی خودکار با اولویت شاتر را ممکن می ساخت. نکته دوم، محبوبیت فوق العاده این دوربین بود که به لطف تبلیغات گسترده محقق شد. کانن بیش از یک میلیون دستگاه از این دستگاه را فروخت، رقمی که برای اکثر شرکت ها رؤیایی بیش نبود.
سال 1981 کانن مدل AE-1 Program را معرفی کرد که به حالت نوردهی کاملاً خودکار مجهز شده بود. این دوربین از مانت لنز FD استفاده می کرد که بعدها در سال 1987 با مانت EF جایگزین شد.
سال 2007 اپل آیفون را معرفی کرد. اگرچه دوربین این گوشی مشخصات قابل عرضی نداشت و حتی نمی توانست فیلمبرداری کند، اما عکاسی با موبایل با آیفون به پدیده ای عمومی تبدیل شد. این شرکت هر سال به ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری دوربین آیفون دست زد تا دیگر سازندگان هم مجبور شوند در این راه قدم بردارند.
ظهور اپلیکیشن هایی مثل اینستاگرام (که ابتدا برای آیفون منتشر شد) هم باعث شد تا مردم به اشتراک گذاری عکس ترغیب شوند. مایکل کریستوفر براون، عکاس خبری معروف از آیفون برای پوشش جنگ لیبی استفاده کرد. امروز شاهد پیشرفته ترین امکانات عکاسی در آیفون 11 پرو هستیم که البته از سوی رقبایی مثل هواوی، سامسونگ و حتی شیائومی به چالش کشیده می شوند.
سری EOS 5D یکی مهم ترین محصول کانن برای عکاسی حرفه ای محسوب می شود، اما هیچ مدلی به محبوبیت 5D II نرسید. این دوربین برای اولین بار حالت ویژه فیلمبرداری را به دنیای DSLR آورد. فیلمبرداری تمام اچ دی با سنسور فول فریم و لنز قابل تعویض، امکانات فوق العاده ای را برای عکاسان فراهم می کرد.
موفقیت کانن EOS 5D II در بازار فیلمبرداری باعث شد تا چند سال بعد، کانن سری ویژه دوربین های سینمایی خودش را عرضه کند.
سونی A7 (سال 2013)
سونی A7 اولین دوربین میرورلس نبود، اما توانست شرایط نبرد میرورلس ها در برابر DSLR ها را تغییر دهد. این محصول اولین دوربین میرورلس فول فریم محسوب میشد و از سوی بسیاری از کارشناسان به عنوان بهترین دوربین سال 2013 انتخاب شد. سونی A7 توانست بسیاری از طرفداران دوربین های DSLR را به سمت مدل های بدون آینه بکشاند.
تعبیه سنسور 24 مگاپیکسلی در بدنه 474 گرمی هم برگ برنده خوبی برای سونی بود. پس از سونی A7 صنعت عکاسی به سمت دوربین های بدون آینده سوق پیدا کردند و سال گذشته میلادی، حتی شرکت هایی مثل نیکون و کانن هم دوربین های میرورلس معرفی کردند تا بیش از این، بازار را از دست ندهند.
منبع:
https://digiato.com/article/2019/12/10/هفت-دوربین-انقلابی-صنعت-عکاسی/