تحقیق کلمه کلیدی احد از وظایف بنیادین سئو است. در این مقاله شما خواهید آموخت که چگونه جایگاه مناسب خویش را بیابید و چه طور واژه ها کلیدی سودآوری را که میتوانید رتبه شان را بالا ببرید، پیدا کنید.
نوشتن درونمایه بدون پژوهش در ارتباط با کلمه کلیدی کامیابی آمیز نخواهد بود. محتوا بدون بهینه سازی پسندیده نمیتواند رتبه بیاورد و شدامد وب سایت رو به کاهش خواهد گذاشت. شغل ساده ای است، شما باید کلمات کلیدی هدفی را که شدامد باکیفیت و کافی فرآوری میکنند بشناسید.
ارزیابی سختی کلمه کلیدی |
کلمات کلیدی را کجا پیدا کنیم؟
راه های مختلفی برای پیدا کردن واژه ها کلیدی وجود دارد.
اولین وظیفه شما تهیه واژه ها کلیدی اصلی است. عباراتی که متعلق به ها به عنوان سکوی پرشی برای یافتن ایده های بیشتر در مورد کلمه کلیدی استفاده خواهید کرد. اگر شما بلاگی را در مورد «قهوه» گردانیدن میکنید، عبارات ساده ای چون «دانه های قهوه»، «قهوه سازها» یا «اسپرسو» برای شما مناسبند.
روش های کلاسیک برای پیدا کردن واژه ها کلیدی:
پیشنهادات گوگل
ابزارهای واژه کلیدی
پلتفرم های دیگر
پیشنهادات گوگل
گوگل در صفحه نتایج جستجو یکراست واژه ها کلیدی بسیاری را پیشنهاد میدهد. امکاناتی مانند:
Google Autocomplete
Related Searches
People Also Ask
میتوانند منبع خوبی از ایده برای یافتن واژه کلیدی باشند.
1- در Google Autocomplete شما فقط باید واژه کلیدی اصلی را وارد دسته جستجوی گوگل کنید الی پیشنهادات گوگل به صورت خودکار برایتان پدیدار شوند.
پیشنهادات گوگل
شما میتوانید برای یافتن ایده هایی کامل تر، کلمات کلیدی اصلی را با حروف گوناگون الفبا ترکیب کنید. (مانند ایمیل مارکتینگ الف، ایمیل مارکتینگ ب و …)
2- در تصویر، مثال دیگری از روش یافتن ایده های یافتن واژه کلیدی یعنی Related Searche را که میتوانید در صفحه نتایج جستجوی گوگل پیدا کنید، تماشا میکنید.
پیشنهاد میکنیم این مقاله رو از دست ندهید:
علت استفاده از کلیدواژه قصد در پیوند یکتا
ایده های گوگل برای کلمه کلیدی
3- People Also Ask نیز احد سایر از این امکانات است که البته درحال آماده زبان فارسی را پشتیبانی نمیکند و تنها برای نتایج انگلیسی کاربرد دارد. مطمئنا بعدها ای نه چندان بعید زبان پارسی را هم حمایت می کند.
همه پیشنهادات گوگل از سوالات واقعی که مردم از سراسر عالم جستجو کرده اند گرفته شده است.
ابزارهای کلمه کلیدی
ابزارهای واژه کلیدی رایگان بسیاری هستی دارند که میتوانند بر پای بست، واژه کلیدی اصلی، به شما صدها ایده بدهند. یک از دوست داشتنی ترین آن ها Google Keyword Planner است، گرچه تمرکز اصلی آن بر تحقیق کلمه کلیدی برای تبلیغات کلیکی است.
ابزار رایگان دوست داشتنی سایر AnswerThePublic است. این افزار به صورت خودکار، صدها پیشنهادGoogle autocomplete را برایتان ردیف میکند.
ابزار answer the public
البته امکانات ابزارهای مجانی خیلی محدود است. آنها کلمات کلیدی بسیاری را توصیه میدهند. ولی با 500 ایده واژه کلیدی چه باید کرد؟
ابزارهای پولی چیره دست کلمه کلیدی، استانداردهای سودمند سایر سئو و نیز بینش ارزیابی کلمه کلیدی را ارائه میدهند و بهترینشان را گزینش میکنند. به علاوه در سررسید شما صرفه جویی میکنند و به شما مزیت رقابتی میبخشند.
در این جا میتوانید اسکرین شاتی از افزار کلمه کلیدی KWFinder را ببینید.
ابزار KWfinder
این افزار علاوه بر توصیه واژه کلیدی، میزان سختی رتبه آوری کلمات کلیدی را در صفحه نتایج گوگل برای هر واژه کلیدی محاسبه میکند لغایت به شما کمک کند شانستان را برآورد بزنید و رقبایتان را تحلیل کنید. ابزارهای تحلیل رقبا در سئو زیادند اما این آلت یکتا از بهترین آنهاست.
نکته: سعی کنید نسخه آزمایشی KWFinder را برای 10 روز کاربرد کنید. برای این کار نیازی به کارت اعتباری ندارید.
ضمنا شما میتوانید با تایپ کردن آدرس دامنه رقبایتان، به آسانی واژه ها کلیدی را که آن ها در آن رتبه آورده اند را پیدا کنید.
پیشنهاد میکنیم این نوشتار رو از دست ندهید:
سئو و چند فاکتور مهم آن برای کسب و کارهای اینترنتی که باید بدانید
پیدا کردن واژه ها کلیدی سایت های رقیب
ممکن است با خودتان فکر کنید که: «آیا من به یک ابزار واژه کلیدی پولی دربایستن دارم؟» تجربه میگوید: اگر شما به هر طریقی دارید از وب سایتتان کسب درآمد میکنید، دست موزه واژه کلیدی با کیفیت یک سرمایه گذاری عالی است که دیر یا زود هزینه اش جبران خواهد شد.
پلتفرم های دیگر
شما میتوانید تقریبا در کل جا به پیگیری ایده کلمات کلیدی باشید. برای برگزیدن سوالات، برقراری وابستگی و اشتراک گذاری ایده ها، بر تارنما هایی تمرکز کنید که در جایگاه مشابه شما هستند.
محبوب ترین پلتفرم ها برای یافتن ایده واژه ها کلیدی:
Youtube
Quora
Wikipedia
Formus
و …
استانداردهای کلمه کلیدی
پیش از این، تولیدکنندگان درونمایه تحقیق واژه کلیدی را فقط برای واژه ها کلیدی با حجم جستجوی بالا اتمام میدادند. آن ها محتوای خود را آکنده از این واژه ها کلیدی میکردند لغایت الگوریتم های موتور جستجو را فریب بدهند و رتبه بالا را در جستجوی ارگانیک تضمین کنند. این شیوه سایر اثربخش نیست زیرا تحقیق واژه کلیدی زیاد پیچیده تر شده است. برای نوشتن محتوای بهینه شده، رعایت چگالی پسندیده کلمات کلیدی زیاد مهم است.
این روزها شما باید با استانداردهای بیشتری راز و کله بزنید و الگوریتم RankBrain و صفحه نتایج گوگل را که میخواهید در آن رتبه بیاورید را نیز در عقیده داشته باشید.
الگوریتمRankBrain چیست؟
رنک برین جزئی از الگوریتم گوگل است که بر پایه هوش مصنوعی بنا شده است. این الگوریتم به گوگل کمک میکند که منظور از سوالات جستجو را فهم کند و به کمک سیستم یادگیری ماشینی (یادگیری ماشین بر پای بست، تجربه) مرتبط ترین نتایج را ارائه دهد.
کلمات کلیدی «مرتبطی» که «حجم جستجوی بالا» و «سختی کمی» دارند، ترکیبی ایده آل از سه عامل مهم پژوهش کلمه کلیدی هستند.
ما آن را قانون سه پایه پژوهش واژه کلیدی مینامیم. این سه عامل، نمایانگر سه پایۀ اصلی یک سه پایه هستند. به محض این که یگانه از پایه ها برداشته شود، سه پایه فروخواهد ریخت.
قانون سه پایه واژه کلیدی
متاسفانه شغل به این راحتی ها نیست و شما همواره باید به پیگیری تعادل بین این عوامل باشید.
پیشنهاد میکنیم این نوشتار رو از دست ندهید:
استفاده از هدینگ و ساب هدینگ یا ریزتیترها در سئوی درونمایه و افزونه وردپرس Yoast SEO
کلمات کلیدی طولانی در روبرو حجم جستجو
تحقیق کلمات کلیدی طولانی و میانه را نخست کنید. واژه ها کلیدی طولانی، حجم جستجوی ذیل تری دارند اما همچنان هزاران نفر آن ها را جستجو میکنند و همان ها فرصتی برای شما هستند. آن ها را به حساب بیاورید، پتانسیل عظیمشان را خواهید دید.
بازدیدکنندگانی که شما را از طریق کلمات کلیدی طولانی پیدا میکنند، با محتوای شما ارتباط پایدار میکنند و نرخ تبدیلشان افزایش مییابد. دلیل این امر این است که سوال جستجو آن قدر ویژه است که میتواند بسهولت جواب های مرتبط پیدا کند و شما میخواهید در صدر این نتایج مرتبط باشید.
کلمات کلیدی طولانی درمقابل واژه ها کلیدی کوتاه
بزرگ ترین ایراد واژه ها کلیدی طولانی، حجم جستجوی آن هاست، که گاهی ممکن است کمتر از 100 بار در ماه باشد. به همین خاطر شما باید به تعادلی مناسب برسید و معیاری به اسم سختی واژه کلیدی به شما کمک میکند لغایت به آن دست پیدا کنید. اگر می خواهید درباره میزان استانداردی که طول کلمه کلیدی باید داشته باشد اغلب بدانید، می توانید نوشتار دیگری را که در این رابطه نوشته ایم مطالعه کنید.
سختی کلمه کلیدی
پس از پیدا کردن واژه ها کلیدی که میخواهید رتبه شان را ارتقا دهید، باید ارزیابی کنید که معضل این کار چقدر خواهد بود. سختی واژه کلیدی، معیاری سودمند است که در این گویه به شما کمک خواهد کرد.
میزان سختی معمولا در مقیاس 0 الی 100 نشانه دیتا میشود. هر چه نمره بالاتر باشد، کلمه مشکل تر است. داشتن رتبه 1 در صفحه نتایج جستجو به معنای بیشترین میزان سختی کلمه است.
سختی کلمه
در بازار ابزارهای بسیاری برای پژوهش واژه کلیدی هستی دارند که سختی واژه کلیدی را محاسبه میکنند. مقادیر ممکن است متفاوت باشند. ممکن است نمره 30 را در یک ابزار و نمره 50 را در دست موزه دیگری دقیقا برای همان کلمه کلیدی تماشا کنید. دلیلش این است که محاسبات مبتنی بر معیارها و الگوریتم های متفاوتی هستند. نکته مهم، سنجش نتایج در یک ابزار است.
پیشنهاد میکنیم این نوشتار رو از دست ندهید:
موتورهای جستجو چگونه کار می کنند
هدف جستجو
تحلیل صفحه نتایج جستجو، مهم ترین بخش جستجوی کلمه کلیدی است. این کار به شما کمک میکند لغایت دریابید که:
شما میتوانید با تارنما هایی که در رتبه 1 هستند رقابت کنید.
می توانید از منظور جستجوی مستتر در واژه ها کلیدی، برای بهینه سازی استفاده کنید.
با نگاه کردن صفحه نتایج جستجو، میتوانید هدفی را که در بعد سوالات جستجوست شناسایی کنید. وقتی شما «طرز جاسازی پیتزای خانگی» را جستجو میکنید، چه بسا نخواسته باشید پیتزا بخرید.
همیشه این را به یاد داشته باشید تا بر اثر بهینه سازی واژه ها کلیدی اشتباه کارتان به دشوار نخورد.
این موارد، 4 گونه متفاوت از منظور جستجو هستند:
درباره فضای دیجیتال و وب: جستجو درباره یک تارنما یا برند ویژه مثل: («گوگل سرچ کنسول»)
در جهت کسب اطلاعات: جستجو برای اطلاعات عمومی مثل: («چگونه قهوه درست کنیم؟»)
با قصد معامله: کاربر میخواهد چیزی را آنلاین بخرد مثل: («خرید اپل آیفون xs»)
با هدف تجاری: کاربر قبل از خرید میخواهد تحقیق کند مثل: («نقد دوربین کنون 6d»)
اگر شما بلاگی را در ارتباط با فرمان پخت پیتزا گردانیدن میکنید، به رتبه 1 واژه کلیدی «پیتزا» (که بیش از 4میلیون جستجوی جهانی ماهانه دارد) نیازی ندارید.
برای یافتن کلمه کلیدی به صفحه نتایج جستجو نگاه کنید.
نتیجه جستجوی گوگل برای کلمه کلیدی پیتزا
منطقی نیست بخواهید در این فهرست باشید. مگر این که بخواهید با پیتزا Hut یا پیتزا Domino رقابت کنید. بله، این کلمات کلیدی خیلی جذاب هستند ولی در اکثر موارد مرتبط با جایگاه شما نیستند. از این گذشته، آن ها فقط چندی معدود از جستجوهای دانشمند را نشان میدهند. اکثر جستجوهای جهان، سوالاتی طولانی هستند.
تحقیق واژه کلیدی را درست اتمام دهیم
محتوانویسان بازپسین کار و کم حوصله، معمولا یک کلمه کلیدی با حجم جستجوی بالا را در Google Keyword Planner یا گرد دیگر از ابزارهای تحقیق واژه کلیدی پیدا میکنند، بدون این که به معیارهای سایر اندیشه کنند.
همان طور که قبلا گفتیم، پیدا کردن یک کلمه کلیدی ایده آل، فقط با پروا به حجم جستجوی آن نباید اتمام شود.
اشتباه دیگر، تفسیر تباه داده هاست. یک نمونه معمولش، نمره رقابت (به انگلیسی: Competition) در Google Keyword Planner است. بین این سنجه و سنجه «سختی واژه کلیدی» نوعی همپوشانی مبهوت گننده وجود دارد.
کنترل کامپیوتر از طریق اسمارت فون و یا تبلت یک روش بسیار جالب و کاربری است که گوگل روز دوشنبه با انتشار یک اپلیکیشن آن را تحقق بخشید.
حال شما میتوانید با نصب کردن برنامههای مربوطه، کنترل کاملی بر روی کامپیوتر خود یا آشنایان از طریق اسمارت فون داشته باشید و در آن به ویرایش یا مشاهده اطلاعات بپردازید. برای این کار کافی است مرورگر کروم را در کامپیوتر (برای ویندوز و مک موجود است) به همراه افزونه Chrome Remote Desktop دریافت و نصب نمایید. شما می توانید برای دانلود این افزونه از طریق لینک زیر وارد عمل شوید (نصب از طریق IP ایران قابل دسترس نیست):
دانلود افزونه Chrome Remote Desktop برای کروم
در گام دوم میبایست اپلیکیشن مربوطه را بر روی گوشی یا تبلت خود که به سیستم عامل اندروید یا iOS مجهز است نصب نمایید. برای دانلود این اپلیکیشن از طریق لینکهای زیر وارد عمل شوید:
دانلود Chrome Remote Desktop برای اندروید از گوگل پلی
دانلود Chrome Remote Desktop برای iOS از اپاستور
اکنون در کامپیوتر افزونه نصب شده را از طریق کروم اجرا کنید. برای این کار در کروم به صفحه اپلیکیشنها بروید و یا chrome://apps/ را در نوار آدرس وارد کنید. حال اپلیکیشن را اجرا کنید و هویت خود را از طریق اکانت جیمیل تایید نمایید. اکنون یکی از دو روش را انتخاب کرده (برای کنترل کامپیوتر خود از طریق موبایل گزینه دوم را انتخاب کنید) و یک پین وارد کنید و سپس همان پین را به اپلیکیشن موبایل وارد نمایید. گفتنی است که در تمام این مراحل باید آنلاین باشید. برای آموزش تصویری ویدیوی زیر را مشاهده کنید.
[aparat]http://www.aparat.com/v/yzDh9[/aparat]
به همین سادگی، حال شما صفحه کامپیوتر خود را در موبایل مشاهده میکنید و میتوانید اقدامات لازم را انجام دهید. این ویژگی در هر کجا که باشید و دسترسی به اینترنت داشته باشید در دسترستان خواهد بود.
منبع:
https://itresan.com/58545/how-to-access-your-home-computer-from-your-phone/
سامسونگ زندگی را برای افرادی که دوست دارند هرچه سریعتر از نوتیفیکیشن و اطلاعیههای جدید خود مطلع شوند، آسان کرده است و دیگر نیازی نیست که آنها اسمارت فون را از جیب بیرون بیاورند و بعد از باز کردن قفل صفحه نمایش نوتیفیکیشنها را بررسی کنند. اما باید قبول کنیم که یک دغدغه جدید دارند و آن اینکه ساعتهای هوشمند سامسونگ بسیار سریع باتری خالی میکنند و نیاز به شارژ مجدد دارند و در واقع سامسونگ در بخش باتری خلاقیت خاصی به خرج نداده است.
حال وبسایت sammobile از یک ساعت هوشمند جدید از سوی سامسنگ خبر میدهد که گویا برخلاف همیشه ظاهری دایرهای خواهد داشت تا هرچه بیشتر شبیه به ساعتهای کلاسیک باشد. این ساعت هوشمند که فعلا Orbis نامیده میشود برخلاف آنچه که در محصولات قبلی سامسونگ دیدهایم، قادر خواهد بود تا بهصورت بیسیم شارژ شود که خود نقطه قوتی برای آن است.
احتمالا سامسونگ نیز در طراحی این محصول و شارژر بیسیم آن همانند محصولات این چنینی نظیر موتو 360 و ساعتهای هوشمند الجی وارد عمل میشود که انتظار میرود نتیجه خوبی داشته باشد. فعلا نام اصلی ساعت جدید سامسونگ مشخص نشده اما در حال حاضر با نام Orbis شناخته میشود.
انتظار میرود که سامسونگ این محصول را در کنار پرچمدار جدید خود در کنفرانس MWC شهر بارسلونا معرفی کند. چه انتظاراتی از این دستگاه دارید؟
منبع:
https://itresan.com/58576/samsungs-round-smartwatch-will-feature-wireless-charging/
افزونه گوگل Google site kit
Google site kit یکی از جدیدترین افزونه های گوگل است که گوگل برای نمایش اطلاعات گوگل سرچ کنسول، گوگل آنالاتیکس، گوگل ادسنس، PageSpeed Insights در پیشخوان وردپرس ارائه دیتا است و شما می توانید کلیه اطلاعات آماری را در پیشخوان وردپرس خویش داشته باشید.
اما باید به این نکته توجه داشته باشید که تنها سایت هایی که با وردپرس طراحی سایت شده اند قابلیت به کارگیری این برنامه را دارند.
افزونه google site kit چیست؟
شما تصور کنید هنگامی که می خواهید اطلاعات آماری گوگل سرچ کنسول خویش را تماشا کنید باید پروسه نسبتا طولانی را سپری کنید؛
افزونه google site kit چیست؟ |
حال اگر شما ابزارهای گوگل را یکجا و در پیشخوان وردپرس خویش داشته باشید دیگر نیازی نیست برای رسیدگی سایت وارد سرچ کنسول شوید و فرایند های به اتفاق را طی کنید، فقط کافیست یک افزونه نصب کنید تا هنگامی که وارد افزونه می شوید به راحتی اطلاعات سرچ کنسول برایتان به نمایش درآید و وانگهی وقتی وارد فیش و یا نوشته ای در سایت خویش شدید تنها فقط با یک کلیک بتوانید مطلب آن را آنالیز و رسیدگی کنید.
سایت های وردپرسی به اندازه ایی زیاد و نیرومند هستند که گوگل بصورت رسمی ناچار شده است یک افزونه اختصاصی به اسم google site kit برای WordPress ارائه بده.
تنها با نصب افزونه google site kit 4 می توانید از سرویس های معروف گوگل تو پیشخوان وردپرسی خود کاربرد کنید.
4 سرویس گوگل شامل:
Search Console : دست موزه سرشناس و محبوب وبمسترها
Analytics : سرویس گوگل آنالیتیکس برای بررسی آمار سایت
AdSense : سرویس آهنگ تبلیغات روی سایت
PageSpeed Insights : سرویسی برای درمان سرعت سایت
نرمافزارهای متعددی برای تبدیل متن به گفتار ارائه شدهاند، اما به دلیل پیچیدگیهای زیاد تعداد انگشتشماری نرمافزار و سرویس قدرتمند برای تبدیل صوت به متن ارائه شده است. به لطف پیشرفتهای انجام شده در زمینه پردازش زبان طبیعی شاهد عرضه نرمافزارهای خوبی در این زمینه هستیم. اما در این مقاله با 5 سرویس و نرمافزاری آشنا خواهید شد که به شما اجازه میدهند فایلهای صوتی یا صدای موجود در فایلهای ویدیویی را به متن تبدیل کنید.
1.Bear File Converter
نرمافزارهای متعددی برای تبدیل متن به گفتار ارائه شدهاند
اگر به دنبال یک ابزاری ساده برای تبدیل صوت به متن هستید و در نظر دارید اصوات صوتی سادهای را به معادل متنی آنها تبدیل کنید، پیشنهاد میکنیم سرویس Bear File Converter را امتحان کنید. این نرمافزار از موتور پردازشگر گفتار بایدو یا CMU Sphinx استفاده کرده و قادر است فایلهای صوتی را به متن تبدیل کنید.
این سرویس به شما اجازه میدهد تا فایلهای صوتی با فرمت فایلی mp3 را به فایلهای متنی تبدیل کرده و همچنین فرمت فایلی WAV، mp3، OGG، AAC وWMV را به MIDI و فرمت MIDI را به فرمت MP3 تبدیل کنید.
البته این سرویس محدود به تبدیل صوت به متن و شما برای تبدیل فرمت فایلی کتابهای الکترونیکی، مدلهای سه بعدی و فایلهای صوتی به یکدیگر نیز میتوانید از این سرویس استفاده کنید. توجه داشته باشید که اندازه فایل صوتی که روی این سرویس میتوانید آپلود کنید نباید بیشتر از 3 مگابایت باشد. لازم به توضیح است، کیفیت تبدیل فایلهای Mp3 به فایلهای متنی این سرویس خیلی قوی نیست.
نرم افزار تبدیل فایل های صوتی به متن
2. 360Converter
اگر به دنبال گزینه آنلاین بهتری برای تبدیل صوت به متن هستید، سرویس 360Converter گزینه دیگری است. این گزینه یک داشبورد ساده برای تبدیل در اختیارتان قرار میدهد. سرویس 360Converter علاوه بر پشتیبانی از فایلهای صوتی از فایلهای ویدویی نیز پشتیبانی میکند.
خروجی این سرویس در فرمت فایلی ورد یا PDF در اختیارتان قرار میگیرد. البته این سرویس برای آنکه همه کاربران بتوانند بدون مشکل از آن استفاده کنند، محدودیتهایی اعمال کرده است. این سرویس برای تبدیل سخنرانیها به فایلهای متنی گزینه مناسبی است.
شما میتوانید فایل صوتی خود را از روی کامپیوتر شخصی، آدرس اینترنتی یا سرویس ابری روی این سایت آپلود کنید و سپس گزینه Start Conversion را کلیک کنید. پانل سمت چپ این سرویس به شما اجازه میدهد از ابزارهای آنلاین تبدیل دیگری شبیه به تبدیل کتابهای الکترونیکی، عکس، ویدیو، متن به ویدیو و اسناد استفاده کنید.
3. Sobolsoft
اگر به دنبال انجام یک کار حرفهای هستید و در نظر دارید یک فایل MP3 را به متن تبدیل کنید، MP3-to-text conversion نرمافزار ارائه شده از سوی Sobolsoft گزینه مناسبی است که در مقایسه با سرویس قبل خروجی بهتری در اختیارتان قرار میدهد.
در این نرمافزار خبری از محدودیت زمانی برای فایلهای صوتی نیست و مهمتر از آن اجازه میدهد تا روی فایلهای انتخابی از طریق دکمه Split Option برش زمانی اعمال کنید. خروجی این نرمفزار بهتر از گزینه قبل است. البته برای دسترسی به بهترین امکانات این برنامه باید نسخه تجاری آنرا خریداری کنید.
تبدیل فایلهای صوتی به فایلهای متنی
4. InqScribe
افرادی که به دنبال انجام یک کار حرفهای هستند باید از InqScribe استفاده کنند. InqScribe یکی از بهترین نرمافزارهای تبدیل صوت به متن است که اجازه میدهد فایلهای ویدویی را نیز به عنوان ورودی انتخاب کنید. جالب آنکه شما میتوانید یک فایل ویدویی کامل را در اختیار برنامه قرار دهید تا معادل متن گفتار فیلم را در اختیارتان قرار دهد.
این نرمافزار به شما اجازه میدهد تا فونت، تعداد کلمات، عرض زیرنویس و فریمریتهای مختلفی را بر پایه ورودیهای صدا مشخص کنید تا خروجی کار به شکل حرفهای در اختیارتان قرار گیرد. اگر جزء آن گروه از کاربرانی هستید که به زیرنویس کردن فایلها علاقه دارند، گزینه فوق ابزارهای جالبی در اختیارتان قرار میدهد.
تبدیل گفتار به متن روی گوشیهای هوشمند
5. تبدیل گفتار به متن روی گوشیهای هوشمند
اگر منبع صوتی شما روی دستگاههای مختلفی قرار دارد، شما میتوانید از برنامههای استاندارد تبدیل گفتار به متن روی گوشی هوشمند خود استفاده کنید. اگر از یک گوشی اندرویدی استفاده میکنید، پیشنهاد میکنیم نرمافزار Speechnotes را آزمایش کنید. Speechnotes از برنامههای معروف فروشگاه گوگل پلی است که به لطف عملکرد بالایی که داشته امتیاز بالایی از کاربران دریافت کرده است. این نرمافزار به شکل رایگان قابل استفاده بوده و تنها خروجی متنی در اختیارتان قرار میدهد.
منبع:
https://www.beytoote.com/computer/sundries-web/convert-audiofiles2-text.html