اخبار تکنولوژی 7

معرفی تکنولوژی

اخبار تکنولوژی 7

معرفی تکنولوژی

آیا طراحی سایت با وردپرس یک انتخاب مناسب است؟

پرس یک سیستم مدیریت محتوای دوست داشتنی است که در میانی طراحان سایت نیز طراحی سایت با وردپرس طرفداران زیادی پیدا کرده است. در این مقاله هدف داریم معایب و مزایای وردپرس را بررسی کنیم.


یکی از متداول‌ترین سوالاتی که درباره طراحی سایت از سمت مشتریان پرسیده می‌شود، درباره انتخاب زبان برنامه نویسی بوده و اینکه سایت باره نظرشان را با چه زبان و پلت فرمی طراحی کنند. در این نوشتار به بررسی طراحی سایت وردپرس و بیان معایب و مزایای آن پرداخته‌ایم. وردپرس در پیش درآمد سیستمی بود که برای وبلاگ نویسی مورد کاربرد پیمان می‌گرفت. ولی در آینده تبدیل به سیستم مدیریت درونمایه شد و در حال حاضر شمار بسیار زیادی از سایت‌ها از این سیستم کاربرد می‌کنند.


وردپرس با زبان برنامه نویسی PHP تألیف شده و به دلیل داشتن پلاگین‌های متنوع، توانسته بسیاری از نیازهای مشتریان را مرتفع نماید. برای داشتن یک سایت وردپرسی بهتر است از هاست‌ لینوکس بهره‌گیری کرد. البته بعضی از شرکت‌های ارائه دهنده سرویس‌های میزبانی وب، چند سالی است که هاست‌ وردپرس را در سبد محصولات خویش قرار داده‌اند که در پیوستگی درباره این موضوع نیز بحث خواهد شد.


مزایای وردپرس

۱. وردپرس یک پلتفرم متن باز (open source) است

طراحی سایت با وردپرس - وردپرس پلتفرم متن باز


متن باز بودن وردپرس به این معناست که گسترش دهندگان وب می‌توانند کدهای باره عقیده خویش را به آن اضافه کنند و آن را در پسندیدن سایر افراد پیمان دهند. فلذا کسان برای طراحی سایت وردپرسی نیازی به کدنویسی از پایه را نخواهند داشت. این امکان جزء مزایای وردپرس محسوب می‌شود اما باید به این نکته نیز توجه داشت که این سوژه می‌تواند الی حدی امنیت سایت و عملکرد آن را به مخاطره انداخته و استفاده از کدهای معیوب که توسط سایرین نوشته می‌‌شود می‌تواند مایه عدم عملکرد درست وب سایت گردد.


پیشنهاد وب رمز: بهترین افزونه های وردپرس در سنه ۲۰۱۹


۲. سادگی در طراحی و سهولت در مدیریت وب سایت

طراحی سایت با وردپرس - سهولت در مدیریت وب سایت وردپرسی


با وردپرس هر فردی با حداقل اطلاعات فنی در زمینه برنامه نویسی می‌تواند وردپرس را نصب و قالب دلخواه خود را پیاده سازی کند. در ضمن وردپرس به انگیزه دارا بودن یک رابط بصری توانسته فرایند افزودن صفحات جدید، مدیریت پست‌ها، آپلود عکس ها و … را بیش از قبل راحت کند. برای برپایی یک سایت وردپرسی تنها به یک مرورگر متصل به اینترنت نیاز است و طراح به راحتی می‌تواند شغل طراحی خویش را آغاز نماید.


۳. تنوع در افزونه‌ها (plug –in)

یکی از مهمترین مزیت‌های وردپرس، داشتن شمار زیادی افزونه است. هر فرد بنا بر بیچارگی خویش می‌تواند از این افزونه‌ها کاربرد کند. بیشتر این افزونه‌ها به چهره مجانی ارائه شده‌اند و افزونه‌های غیر مجانی نیز با بها بخردانه و مناسب در گزین کردن طراحان قرار گرفته است.


۴. قابلیت گسترش پذیری ساده و سریع

طراحی سایت با وردپرس - قابلیت گسترش پذیری


با وردپرس هر طراح می‌تواند به راحتی و با صرف حداقل زمان، سایت خود را گسترش دیتا و با نصب افزونه‌های مختلف، بر عملکرد سایت خود بیافزاید. همچنین با پروا به اینکه وردپرس در ابتدا برای تارنگار نویسی برپایی شده، قابلیت‌های تارنگار نویسی فوقانی دارد که در این بین می‌توان به تاسیس اشتراک ایمیل Rss در وبلاگ، قابلیت ثبت کامنت توسط بازدیدکنندگان و … اشاره کرد.


۵. نرمش پذیری در طراحی

وردپرس پلتفرمی کاملا انعطاف‌پذیر بوده و قابلیت شخصی‌سازی بر‌اساس سلیقه مشتری را دارد. با نصب افزونه‌ها و تغییر در نما سایت و طراحی سایت ریسپانسیو می‌توان یک سایت کامل و متفاوت با دیگر سایت‌های وردپرسی برپایی کرد. وانگهی سایت‌های وردپرسی بسیار پیمانه پذیر هستند، بدین صورت که طراح می‌تواند هزاران صفحه جدید در سایت برپایی کرده و نگران عملکرد سایت نباشند. ضمنا مدیر سایت می‌تواند کاربران متفاوتی را بعنوان مدیر در سایت تعریف و به هر کدام از آنها سطوح دسترسی مختلفی را اطلاق کند. در کنار موارد مورد بحث، برای بروزرسانی سایت و افزونه‌ها نیازی به طراح سایت و برنامه نویس نبوده و آپدیت و بروزرسانی به سادگی انجام می‌گیرد. الی اینجا به رسیدگی برخی از مزایای طراحی سایت با وردپرس پرداخته شد. ولی در کناره هر مزیتی، همواره معایبی هم وجود خواهد داشت. در ابتدای فرمایش در ساحل مزیت متن مفتوح بودن وردپرس، به دشواری ها امنیتی این موضوع هم الی حدی پرداخته شد. البته لازم به بیان است که استفاده از یک طراح و برنامه نویس مجرب می‌تواند این مشکل را رفع کند. ولی قطعا افراد تازه شغل و بی‌تجربه حرفه‌ای توانا به رفع مشکلات اینچنینی به شکل نخواهند بود.


معایب طراحی سایت با وردپرس

 ۱. پلاگین بیشتر، سرعت سایت پایین‌تر

طراحی سایت با وردپرس - پلاگین وردپرسی


افزونه‌ها می‌توانند امکانات زیادی را به سایت شما اضافه کنند. اما باید در نظر داشت که در چهره بهره‌گیری همزمان از شمار زیادی افزونه، سرعت سایت کاهش پیدا می‌کند و این می‌تواند مایه بروز دشوار در عملکرد سایت گردد.


۲. به روزرسانی‌های مداوم

وردپرس به چهره دوره‌ای نسخه‌های جدید قالب‌ها و افزونه‌های خویش را ارائه می‌کند. با به روزرسانی این امکانات، باید انتظار تغییر در نما و عملکرد افزونه‌ها و قالب را داشت. لذا برای بهبود وضعیت بعد از به روز رسانی بیچارگی به یک طراح سایت و برنامه نویس مجرب خواهید داشت لغایت در صورت بروز هرگونه مشکل، نسبت به عیب یابی آن اقدام و دشواری ها را رفع نماید.


۳. کاربرد بیش از حد از منابع

طراحی سایت با وردپرس - کاربرد بیش از حد از منابع

طراحی سایت شرکتی با وردپرس

نصب شمار بسیار افزونه در جهت بالابردن امکانات وب‌سایت مایه کاربرد بیش از مرز از منابع سرور شده و معمولا سایت احتیاج به ارتقاء سرویس میزبانی خواهد داشت. در ابتدای مقاله اشاره شد که برخی از شرکت‌های معتبر ارائه دهنده خدمات میزبانی وب، در سبد محصولات خود، سرویس هاست وردپرسی ارائه می‌کنند و با درنظر اخذ یک سرور پسندیده برای سایت‌هایی با این پلتفرم لغایت کران زیادی دشواری ها این چنینی را رفع کرده‌اند. با یک نگاه کلی می‌توان به این نتیجه قبض که وردپرس می‌تواند یک پلت فرم خوب برای طراحی سایت‌ فروشگاهی و طراحی سایت شرکتی باشد و تمامی معایب آن به راحتی بدست یک تیم طراحی مجرب قابل رفع می‌باشد. فلذا کماکان وردپرس می‌تواند برگزیدن مناسبی برای طراحی سایت باشد.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد