اخبار تکنولوژی 7

معرفی تکنولوژی

اخبار تکنولوژی 7

معرفی تکنولوژی

انواع استراتژی های بازاریابی

استراتژی هدایتی
هر سازمانی باید راهبرد را در جهت تحقق اهدافش مشخص نماید و بر پایه آن تصمیم گیری کند. گزینش و استفاده صحیح از این راهبرد ها میتواند کمک زیادی به سازمانها برای رسیدن به هدف خویش کنند.

انواع استراتژی هدایتی
استراتژی رشد
 



بهترین راهبرد در سطح سازمان ها آنهایی می باشد که موجب رشد و افزایش فروش در بازار می شود. برای رشد نیز دو راهبرد دیگر موجود می باشد که به ترتیب

تمرکز
شرکت حائز فناوری هایی می باشد که قابلیت رشد دارند، پس کمپانی تمرکز خود را روی آن نواحی معطوف خواهد کرد

تنوع
اگر تکنولوژی های موجود کمپانی قابلیت بالیدن را نداشته باشد کمپانی از استراتژی تنوع بهره‌گیری می کند و به تنوع محصول می پردازد.

 

استراتژی ثبات
گاهی کمپانی تشخیص می دهد که در بازار فعلی به رشد نیازی نیست و از راهبرد ثبات بهره‌گیری می کند و به کار و جنبش های کنونی خود ادامه می دهد.

 استراتژی توقف
 

استراتژی های بازاریابی
 

وقتی کمپانی از فایده دهی بالایی برخوردار است و یا آینده بازار غیر قابل پیش بینی می باشد، جهت تجدید قوا و ترمیم و تکمیل منابع خود قبل از سپریدن استراتژی رشد یا کاهش، از راهبرد توقف کاربرد می کند

  راهبرد سود
یعنی پشتیبانی مصنوعی از سود، برخی مواقع کمپانی در وضعیت تفریق سرمایه گذاری و کاهش فروش قرار دارد، در این حال شرکت از ذخایر خود برای حمایت از فرآورده استفاده می کند و به جای اعلام وضعیت بد کمپانی این راهبرد را بکار می برد. این استراتژی به صورت زودگذر می باشد و اگر در طویل مدت بهره‌گیری شود عواقب بدی برای شرکت خواهد داشت.
استراتژی کاهش
زمانی شرکت از این استراتژی استفاده می کند که فروش کمپانی بجای تبدیل شدن به سود برای شرکت زیان بار است.

 
استراتژی بازاریابی پورتر
مایکل پورتر برای مدیریت فروش محصول به 2 عنوان معتقد است.

رهبری هزینه
 



 

بیانگر این سوژه می باشد که باید به قدری بها ها را ذیل بیاوریم که مایه جذب حداکثری عموم به سمت آن گردد. در حین به کارگیری این استراتژی عرضه کنندگان و فرآوری کنندگان کالا کالای خویش را با پایینترین بها به مصرف کنندگان عرضه میکنند. با استفاده از این راهبرد کمپانی ها میتوانند سهم قابل قبولی از بازار را به دست بیاورند. با استفاده از این استراتژی هزینه فرآوری با افزایش تولید و تقاضای بیشتر کاهش پیدا خواهد کرد.

با استفاده از این استراتژی شکیبیدن زیادی هستی دارد که رقبای ناتوان حذف شوند و وانگهی امکان ورود رقبای جدید نیز کاهش پیدا کند. هر کسب و کاری توانا نیست که رهبری قیمت را بر عهده بگیرد چرا که این استراتژِی برای شرکت هایی مناسب است که از طاقت مالی کافی برخوردار باشند. همچنین داشتن فناوری های جدید و توان پخش گسترده نیز لازم است که یک شرکت بتواند رهبری قیمت را بر دوش بگیرد.

ایجاد تمایز
 



 

تمایز به این جستار می پردازد که یک محصول جدا نسبت به سایر رقبا تولید شود. محصولی که هم بتواند اکثر دربایستن های افراد را پاسخ دهد و در همان سان دارای نمونه پیشین نباشد. در ضمن پورتر در پیوسته به این سوژه می پردازد که فقط نباید به این دو اکتفا کرد بلکه باید مدام به مطالعه بازار پرداخته و هم وجه تمایز بازار مورد توجه باشد و هم کنترل هزینه ها. سازمان ها باید به پیگیری این باشند که با هزینه کمتر با کیفیت ترین فرآورده را ارائه دهند

 
استراتژی رسوخ در بازار
استفاده از برند کمپانی برای در دست دریافت سهم وسیعی از بازار. یعنی اینکه یک کمپانی در اکثر زمینه ها تکاپو داشته و وقتی مشتری محصولی را از شرکت خریداری می کند، بتواند سایر محصولات را نیز از همان کمپانی تهییه نماید

 
استراتژی تمرکز بر بخش خاصی از بازار
 



 

در این استراتژی عرضه کنندگان یا فرآوری کنندگان بر روی دسته خاصی از بازار متمرکز میشوند. برای استفاده از این راهبرد شرکتها تقسیم خاصی از جامعه را باره رسیدگی قرار میدهند و کوشش میکنند نیازها و خواسته های ان دسته را بشناسند. پس از شناسایی خواسته و نیازهای ان گروه از جامعه شرکت اقدام به تولید، قیمت گذاری و عرضه محصولاتی با پروا به نیازهای آن قشر ویژه میکنند و سعی میکنند که آن مایحتاج را برطرف سازند. با استفاده از این استراتژی اگر بر روی قشر خاص و بزرگی تمرکز شده باشد میتوان به فروش فوقانی رسید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد